"Geld verdienen met NFT's? Ik?

Hoe dan?!"

Wat als je op een begrijpelijke én leuke manier NFT's kunt leren kopen en verkopen voor winst!

Zonder te stressen of je geen stappen gemist hebt of dat je voor een scam project bent gevallen.

Is this you?

Jij...

 • hebt een drukke baan en een hoofd vol never-ending to-do lists. Maar tijd? Daar heb je niet veel van. En zin om tientallen uren te besteden aan saaie en technische tutorials op Youtube ook niet.
 • raakt al duizelig bij het zien van alle informatie en NFT lingo die als nieuwkomer op je af komt. De drempel om te beginnen ligt hoog. Is hier niet gewoon een shortcut voor?
 • hebt misschien al geëxperimenteerd met NFT's, maar wat wel en niet werkt blijft onduidelijk. Je weet dat er meer in zit, maar voelt je gefrustreerd.
 • hebt geen concreet plan van aanpak, omdat je niet weet wat er komt kijken bij kopen en verkopen van NFT's en bang bent om te verkeerde stappen te nemen.

...Waardoor jouw enthousiasme plaats maakt voor twijfel aan jezelf en je doelen.

Dus blijft het écht starten en je verdiepen in NFT's onderaan je ik-wil-wel-maar-nu-nog-even-niet-lijst bungelen.

Maar je weet ook welke financiële kansen er met NFT’s voor je liggen. En dat nu hét moment is om in te stappen. Je voelt dat je hier iets mee moet!

(Spoiler: die trein rijdt wel door, met of zonder jou).

KLINKT HANDELEN IN NFT'S ALS EEN VER-VAN-JE-BED-SHOW?

Toen ik net hoorde over NFT's was ik sceptisch.

Handelen in NFT's, dat is alleen voor snelle cryptomannetjes, moet je heel technisch voor zijn, een dikke bankrekening voor hebben, kost je heel veel tijd....

Of... Hoeft dat niet?

Kan jij het óók?

Surprise, surprise: dat kan

Toen ik in de zomer van 2021 voor het eerst over NFT's hoorde, had ik geen idee hoe ik moest beginnen. Dus ik begon maar ergens en met zweethandjes kocht ik mijn eerste NFT. Een afbeelding van een soort fantasie dier. Ik betaalde €300 en verkocht hem binnen 1 week met €800 winst. Ik was flabbergasted. Ik kon dit ook, als 'gewone' burger / moeder / ambtenaar. Ik had alleen nog maar geld verdiend uit mijn werk in loondienst en nu verdiende ik geld met de verkoop van een gek JPEG plaatje. Ik!?!

Aan de verkoop van de 2 NFT’s die ik daarna kocht voor een kleine €400 per stuk, verdiende ik bijna €1300. Klinkt makkelijk, toch?!

Niet zo makkelijk als het leek. In het begin was ik vaak te gretig en maakte domme fouten. Liet me leiden door de hype. Stapte in projecten zonder eerst goed onderzoek te doen. En liep voor mijn gevoel steeds achter de feiten aan.

Eindstand? Een hoop leergeld, geen rode draad en geen echte clue. Mijn enthousiasme verdween naar de achtergrond en ik kreeg een blok in mijn maag als ik naar mijn NFT's keek die niets meer waard waren.

Dat moest anders. Dus ik deed wat elke voormalig onderzoeker zou doen die informatie het liefst tot op de bodem uitzoekt: ik dook volledig in de NFT wereld: spendeerde uren in discords, op Twitter, YouTube, NFT marktplaatsen en analyse tools. Ik ging all in.

Al snel kwam ik erachter hoe belangrijk een strategie écht is. En zag ik patronen terugkomen. Technieken die werkten. Ik ontdekte:

 • Wat de onmisbare ingrediënten voor een succesvol NFT project zijn
 • Welke trucs je direct kunt toepassen om de beste NFT’s te kiezen uit een zee van opties
 • De verkorte routes die de ingewikkelde NFT wereld opeens een stuk makkelijker maken

"NFT's? Dat zal wel weer zo'n hype zijn."

... Naar het nu


De NFT wereld ken ik nu goed. Met behulp van mijn methode heb ik een mooie NFT verzameling aangeschaft en ik heb aardig wat NFT’s gekocht om deze weer met winst te verkopen - van een paar tientjes tot duizenden euro’s winst.

Al mijn kennis en ervaring heb ik gebundeld zodat jij geen dure fouten meer hoeft te maken, die heb ik al allemaal voor je gemaakt en van geleerd. En je hoeft ook geen honderden uren te besteden aan onderzoek. Daar heb ik een shortcut voor bedacht! Mijn eigen methode!

WAT JIJ NODIG HEBT, IS EEN GOEDE METHODE.

É
én methode die alles voor jou samenbundelt om in no-time de high potential NFT's te spotten die x10 kunnen gaan.

NFT wegwijs 6W methode

Wil jij...

 • Maanden aan onderzoek skippen en vol vertrouwen je eerste NFT kopen (zonder uren te worstelen)
 • Precies weten aan welke knoppen je moet draaien zodat jij die 'edge' krijgt op al die anderen
 • Het niet allemaal alleen uitvogelen, maar samen met mij en een te gekke online community voor een kick-in-the-butt en ruimte voor al jouw vragen
 • Op een simpele, begrijpelijke én leuke manier alle NFT's ins en outs leren, zonder te stressen of je geen stappen gemist hebt

MET DE 6-W METHODE

Leer jij hoe je zelf de beste NFT's kunt kopen en verkopen voor winst.

Op basis van honderden uren onderzoek en 10+ jaar werkervaring als onderzoeker heb ik mijn signature NFT-checklist opgesteld. Dit is een indicatoren-set met 30+ indicatoren die jij alleen nog maar naast een NFT project hoeft te leggen om de NFT’s eruit te pikken die zomaar x5 of zelfs x10 kunnen gaan.

Start vandaag nog!

Al 1000+ cursisten gingen je voor

YES, DIT WIL IK!

In de NFT stoomcursus 2.0 leer jij:

 •   Dé manier hoe jij aan waardevolle “inside information” komt
 • Hoe je in no time de juiste NFT projecten spot
 • Hoe jij eenvoudig de NFT met de meeste winstpotentie tegen een zo laag mogelijke prijs selecteert
 • Met welke tools jij een voorsprong krijgt op de rest
 • Hoe je direct door de praatjes van scams, rugpulls en foute NFT Guru's heen prikt en zo kostbare fouten voorkomt
 • Hoe je de beste momenten herkent voor het kopen en verkopen van een NFT.

 

Maar ook:

 • Hoe jij die ‘edge’ kan krijgen door de juiste info met elkaar te combineren en zo de beste NFT's weet te spotten
 • Welke strategieën ik gebruik en welke het hoogste rendement hebben.

De cursus is helemaal vernieuwd, met de laatste NFT ontwikkelingen, tools, vernieuwde NFT marktplaatsen en nieuwe inzichten!

Zij gingen je voor:

"Wat een goede cursus heb je neergezet, je legt alles onwijs goed uit en ik heb elke keer weer zin om een module te doen. De community die erbij zit vind ik ook erg leuk en motiveert enorm. Dit is naar mijn mening een cursus die weleens life changing zou kunnen zijn voor mij. Ik vond NFT's al een tijdje enorm interessant maar verdwaalde elke keer weer in OpenSea en vond de beschikbare online cursussen naar mijn idee niet down-to-earth genoeg. NFT wegwijs kwam als geroepen.""

- Janine Boekestijn

"Als je een geweldige, duidelijke, informatieve cursus over NFT's zoekt, dan moet je die van Lisanne van NFT wegwijs kopen. Niet alleen haar cursus is enorm waardevol en staat bomvol informatie, in haar discord zit een geweldige community met zeer behulpzame mensen die iedereen op weg wil helpen. Echt, meer dan 5 sterren kon ik niet geven! Doen!"

- Revlie Schuit

"Ik ben super blij met de NFT cursus van Lisanne. Ik had nog geen ervaring met NFT`s maar in de cursus wordt alles heel duidelijk en rustig uitgelegd. In het begin is het best wat info maar ik heb hem twee keer bekeken en heel veel geleerd. Als je vragen hebt die kun je die in de Discord stellen en iedereen wil je daar wel helpen en de sfeer is super. De NFT cursus van Lisanne is een echt aanrader."

- Alex Lammertink

"Op een rustige en duidelijke manier wordt je meegenomen in de NFT-wereld. De video's zijn erg overzichtelijk en bevatten heel veel informatie. Daarnaast is de Discord in zeer korte tijd erg levendig geworden, waarin we elkaar allemaal helpen door tips & tricks te delen, maar ook projecten die we op het oog hebben. Kortom, een zeer leerzame cursus en een leuke community"

- Jeroen Brandt

"Ik ben via een omweg bij Lisanne terechtgekomen. Ik had al een cursus bij een andere aanbieder aangeschaft maar het bleef wazig en onvolledig.
Ik baalde enorm, maar toen zag ik de post van NFTwegwijs van Lisanne. Ik heb de startersvideo bekeken en meteen vielen wat er wat kwartjes, daarna was ik niet te houden en heb meteen de stoomcursus aangeschaft.
Wat een verademing! Duidelijk met korte hapklare video’s.
De cursus is heel erg volledig en met heel veel toewijding en enthousiasme gemaakt.
Ik raad deze cursus aan voor iedereen die zich verder wil verdiepen en onderdompelen in de NFT wereld!"

- Ilse van Maurik

"Ik hoorde over NFT’s en was geïnteresseerd maar had geen idee hoe ik dit moest gaan aanpakken. Toen kwam Lisanne op mijn pad. Met haar cursus legt ze in ‘Jip en Janneke taal’ precies uit hoe de NFT-wereld in elkaar zit en waar je op moet letten. Ik heb de cursus net afgerond en ga door de cursus en de hulp in de NFTWegwijs Discord mijn NFT-avontuur met vertrouwen tegemoet. "

- Kim van Tol

"Fantastische cursus. Ik was (ben) echt een broekie wat betreft NFT's en ik snap het nu gewoon! Heb zojuist de cursus afgerond en volgende week ga ik hem opnieuw starten, maar dan ga ik ook 'meedoen'. Dus m'n eerste aankopen doen ect. Ik wilde altijd al meer weten over NFT's maar ik had niemand in mijn omgeving die het snapt. Sterker nog, iedereen verklaart mij voor gek want joh, 'NFT's... 't zijn toch maar gewoon plaatjes!?' 'Investeren in een cursus, ga gewoon naar youtube!' Nou ik kan je zeggen, investeer lekker in jezelf, het brengt je zo veel (sneller) verder in het leven. Ik kijk er naar uit wat de NFT wereld mij gaat brengen. En dan eindig ik (hopelijk) met een goede glimlach naar al die mensen die er geen vertrouwen in hadden ;)"

- Nicole Albers

"Wat is dit een fantastische cursus geweest! De cursus is ontzettend duidelijk en helder...stap voor stap neemt Lisanne je mee in de wondere wereld van NFT's. Alle termen, do's en don't-s worden besproken, waardoor het al een stuk makkelijker wordt het e.e.a. te begrijpen in de NFT-omgeving. De methode die Lisanne je aan leert is echt heel waardevol, want zonder deze methode ga je gegarandeerd de boot in. Daarnaast is de community (de discord) van enorme waarde, want daar kan je terecht met al je vragen, overpeinzingen, enz. Ik vond dat als leek echt heel fijn. Zo leren we ook steeds meer van elkaar en met meerderen zie en hoor je meer dan dat je er in je eentje voor staat. Deze cursus was voor mij elke euro waard!"

- Marieke

Zo ziet de NFT stoomcursus 2.0 eruit:

Module 1:
Let’s get started.

Jouw NFT avontuur gaat beginnen! We gaan in op alles wat jij moet weten voor een vliegende start.

 • Aan het eind van deze module heb jij je MetaMask wallet geïnstalleerd en gekoppeld aan je Open Sea account.
 • Je spreekt de NFT-taal. Zodat je precies weet wat er staat.
 • Weet wat de verschillen zijn tussen een NFT Bull- en Bearmarket en hoe je hier op kan anticiperen.
 • En misschien wel het belangrijkste: je trapt nooit meer in scams en fake projecten zodat jij je geld hieraan niet verliest!

 

Module 2:

Waar vind ik NFT projecten?

Ik laat je een aantal NFT marktplaatsen zien.

 • Hoe werkt Open Sea precies zodat jij weet hoe jij de pareltjes kan vinden.
 • De belangrijkste bronnen die ik gebruik voor het vinden van NFT projecten met goede winstpotentie.
 • En aan het eind van deze module weet jij ook welke verschillende fases (bijna) elk NFT project doorloopt en hoe jij hier je voordeel uit haalt.

 

Module 3:

Welk NFT project moet ik kiezen?

Yes, showtime!

 • We lopen stap voor stap door de indicatoren die belangrijk zijn om een project te laten slagen en 'red flags' snel te herkennen. Het onderscheiden van de tops van de flops is nog nooit zo makkelijk geweest!
 • Het selecteren van een goed NFT project is na het zien van deze module een eitje voor je.

Module 4:

Wat is de beste NFT van het project?

Je hebt je NFT project geselecteerd, maar welke NFT van de 10.000 uit deze collectie moet je selecteren?

 • Jij weet straks precies hoe je de beste NFT voor een lage prijs eruit pikt en welke tools je hierbij kunnen helpen.
 • Ook leer jij de zin en onzin van een hoge ranking. Zodat jij precies weet welke NFT je moet kopen.

Module 5:

Waarmee kies ik een NFT nog makkelijker?

Het kopen en verkopen van NFT's is een stuk makkelijker en efficiënter als je de juiste tools gebruikt. In deze module leer je:

 • De (gratis) tools waar je niet zonder kan, wil je goede winst maken
 • En hoe je ze moet gebruiken zodat je nog makkelijker de beste NFTs kan kopen.

Module 6:

Wanneer moet ik de NFT kopen?

Timing is key! Ik laat je zien:

 • Hoe je het juiste moment bepaalt om je NFT te kopen en daarvoor nooit teveel hoeft te betalen
 • Welke factoren hierbij een rol spelen.
 • Gasfees, een project minten en kopen via smart contract, je weet straks exact wat je moet doen.

Module 7:

Winst maken, hoe doe ik dat?

NGMI en FOMO gelden niet voor jou na het zien van deze module.

 • Want jij weet precies welke strategie het beste bij je tijd en budget past.
 • Hoe je de beste momenten herkent voor het kopen en verkopen van een NFT om die ultieme winst te pakken.
 • Het eindresultaat: Na het doorlopen van alle modules ben je klaar om jouw eerste succesvolle flips met een goede winst te maken!

Module 8:

Bonus: discord, P&L tool & updates

 • Je krijgt een maand gratis toegang tot de besloten NFT WegWijs discord. Hier kun je met andere deelnemers op een laagdrempelige manier ervaringen uitwisselen en al jouw vragen kwijt.
 • Als extra bonus ontvang je mijn NFT P&L-calculator om zicht te houden op je winsten. In een aparte video leg ik het template voor je uit en laat ik zien hoe ik hem gebruik.
 • In de Discord heb jij toegang tot maar liefst 10 NFT Deepdives. Deze 75minuten durende masterclasses gaan over verschillende NFT gerelateerde onderwerpen: Welke strategie past het beste bij jou? Wat is web3? Wat zijn de geheimen achter het succes van het grootste NFT project? Belangrijke lessen van een NFT artist? Hoe start ik met beleggen? etc.
 • Elke maand in de Discord een gratis NFT Deepdive over een NFT thema.

Nieuw!

Op een eenvoudige manier geld verdienen met Airdrops. Het kan! Hoe? Je leert het tijdens de Airdrop Masterclass en uitleg video's. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om al je airdrop vragen te stellen.

Wat je leert in de cursus

(hint: meer dan alleen de basics)

 

Al mijn kennis en ervaringen heb ik samengebundeld in deze stoomcursus.

De cursus bestaat uit 7 modules met to the point “look over the shoulder” videos (t.w.v. €698,-). Ik neem je stap voor stap mee in de NFT wereld. We beginnen bij de basis en gaan steeds verder de diepte in. 

 • We doorlopen uitgebreid de 6 stappen van de 6-W methode. Bij elke stap neem ik je verder mee op weg. 
 • Ik laat je zien hoe ik te werk ga, wat mijn overwegingen zijn, de rode vlaggen en alle indicatoren waar ik op let. 
 • Ik bespreek de fouten die ik heb gemaakt zodat jij deze struggles voor blijft.
 •  Welke tools ik gebruik en hoe deze werken. 
 • Welke koop- en verkoopstrategieën voor mij het beste werken.
 •  En nog veel en veel meer! 

Zodat jij straks vol vertrouwen je eerste NFT’s koopt!

 

 En dit zit er ook bij

Je ontvangt als extra bonus tijdelijk mijn NFT P&L-calculator (t.w.v. €139,-). Deze NFT Profit&Loss calculator heb ik speciaal gemaakt om goed zicht te houden op de winst die ik maak en welke strategie het beste werkt. In een aparte video leg ik het template voor je uit en laat ik zien hoe ik hem gebruik.

En er is nog meer

 • Je krijgt de eerste maand gratis toegang tot de NFTwegwijs community. In de besloten NFTwegwijs discord kom je in contact met andere deelnemers en kan je op een laagdrempelige manier ervaringen uitwisselen. Leuk om de eerste winsten met elkaar te delen, vragen te stellen, marktontwikkelingen en interessante projecten te bespreken. Ook ik ben geregeld in de Discord te vinden.
 • Toegang tot alle cursus updates met extra video's en de eerste maand gratis toegang tot de live deep-dive sessies met anderen leden uit de community.
 • Via de community in Discord heb je toegang tot het Alpha kanaal waar bijna dagelijks de NFTprojecten met goede winstpotentie worden gedeeld en besproken. Dit scheelt jou een hele hoop tijd en uitzoekwerk want een selectie van mogelijk interessante NFT projecten lees je dagelijks in een oogopslag.

NFT Stoomcursus

VERNIEUWDE VERSIE

 

 • Complete NFT training voor beginners (t.w.v. €698,-)
 • 1 maand gratis toegang tot besloten discord (t.w.v. 34,95 per maand)
 • 1 maand gratis toegang tot de live NFT deepdives (t.w.v. 547,-)
 • P&L calculator (t.w.v. €139,-)

Totale waarde: €1.409,95

Nu voor

€347 incl. BTW

€274 ex. BTW

Vind je het niks? 100% geld terug!*

De fout die de meeste mensen maken

is instappen als de markt op zijn top zit. De prijzen liggen dan hoog, winsten zijn moeilijk te maken en er is veel FOMO. Je wilt niet instappen in een markt die volop in een pump zit.

De beste periode om te starten met NFTS is nu. Hoe gek dit misschien ook klinkt met alle inflatie en omvallende banken. Maar nu is de markt rustig en de prijzen liggen lager. Je kan je rustig gaan verdiepen in deze nieuwe wereld zonder het gevoel te hebben dat je aan alle kanten ingehaald wordt.

De verwachting is dat de NFT markt weer gaat aantrekken (hoewel ik natuurlijk geen glazen bol heb) maar dan wil je er klaar voor zijn en volop van kunnen profiteren van alles wat je geleerd hebt.

Wees een eerlijk...hoe lang ben jij al opzoek naar andere manieren om extra geld te verdienen?

Gun het jezelf om mee te profiteren van de mooie kansen die zich nu voordoen in deze nieuwe wereld!

Ik zeg het niet graag, maar deze trein rijdt wel door, met of zonder jou...

NFT’s hebben mijn leven veranderd.

Als je mij begin 2021 had gezegd dat ik mijn vaste baan op zou zeggen en mijn geld zou verdienen met het handelen in NFT’s, dan had ik je hard uitgelachen.

Geld verdienen met NFT’s? Ik? Hoe dan?

Maar het kan dus écht!

Veelgestelde vragen

 

Ik weet helemaal niets van NFT’s. Is deze cursus dan wel iets voor mij?

Ja! Deze training is ideaal voor beginners. We starten met de basis, het opzetten van een cryptowallet, uitleg over Open Sea en waar je op moet letten om Scams te voorkomen. Vervolgens neem ik je stap voor stap mee in de wereld van de NFT's. Je kijkt mee via mijn scherm en zo kan je alle stappen goed volgen.

 

Wat kost een NFT?

NFT’s zijn er in uiteenlopende prijsklasse. Variërend van een paar tientjes tot miljoenen euro’s. De goedkoopste NFT’s die ik koop zijn rond de €100 (dit is ook afhankelijk van de ETH koers). Voor de meeste NFT’s betaal ik €250-€500. 

Hoeveel heb ik nodig om om te starten met NFT’s?

Met een startkapitaal van €300 kom je echt al een heel eind. Dit is ook afhankelijk van de ETH prijs. Zo kan je meerdere NFT's kopen van verschillende projecten. (Want: wed niet op één paard). Je kan zeker ook met een lager budget starten. De winsten zijn dan meestal wel wat kleiner. maar 5 keer een kleine winst is ook weer een grote. LET OP:  koop geen NFT’s met geld dat je NIET kunt missen!

 

Hoeveel tijd kost de cursus mij?

De cursus bestaat uit 7 modules en 30+ video’s met een totale duur van ruim 6 uur. Je kan er voor kiezen om elke dag 1 module te doen. Met een module ben je ongeveer 1 uur kwijt. Je kan er ook voor kiezen om meerdere modules op een dag te bekijken (versneld afspelen is een optie) of je verspreid de video’s over de week: Jij bepaalt het tempo. Je hebt 1 jaar toegang tot de cursus.

 

Ik ben totaal niet technisch en weet niets van crypto of kunst, is dit dan wel wat voor mij?

Same here! Maakt dus niet uit. Het gaat erom dat je die “kunst” eruit weet te pikken die de meeste winstpotentie heeft. Daar kan de 6-W methode je bij helpen. De training is niet technisch, maar wel praktisch. Ik leer je stap voor stap hoe je bijvoorbeeld een digitale portefeuille (cryptowallet aanmaakt) en hier geld (crypto) op stort. Verder heb je een laptop of computer nodig met een internet verbinding. That's it.

 

Ik ben geen onderzoeker, lukt het mij dan ook om de juiste NFT’s te kopen?

Je hoeft geen onderzoeker te zijn.  Ik heb namelijk al het voorwerk al voor je gedaan en vertel je precies waar je op moet letten in de wereld van de NFT's.  Jij hoeft alleen maar de 6-W methode te gebruiken en de indicatoren na te lopen die hierin worden vermeld.  

Op YouTube vind ik videos waarin uitgelegd wordt hoe je een NFT koopt,

kan ik die niet gewoon kijken?

Zeker! Gewoon doen! Al zal je snel merken dat de video’s niet volledig zijn en niet echt de diepte in gaan. En dat maakt nu net het verschil tussen het spotten van een ‘mwah’ nft-project en een ‘winner’. Je kan uren en uren doorbrengen op youtube, op internet zoeken naar tips en trucs, maar het kost je héél véél tijd. Met deze cursus leer je alles wat NIET op YouTube staat.  Het is een volwaardige training die echt de diepte in gaat, met maximaal resultaat.

Ik heb jouw kickstart video training al gezien. Waarom zou ik dan nog de cursus aanschaffen?

In mijn kickstart video training leg ik kort uit hoe ik de 6-W methode toepas. Je hebt dan al wel een beetje een idee hoe de wereld van de NFT's er uit ziet. Maar de kickstart video training is gericht op hoofdlijnen. In de cursus gaan we écht de diepte in. Er is namelijk zoveel te vertellen. Alleen al de module over het vinden van goede NFT projecten bestaat uit 4 video's en duurt bijna 2 uur :-).

Ik heb de cursus aangeschaft, maar het is toch niks voor mij. Hoe werkt de niet goed, geld terug garantie? *

Jammer dat het niks voor je is. Je hebt recht op je geld terug als je dit aanvraagt binnen 2 weken na aanschaf datum en niet meer dan 25% van de cursus bekeken hebt. Je kan eenvoudig een email sturen naar lisanne@nftwegwijs.nl en wij storten je geld z.s.m. terug.

Ik werk full time, is het dan wel mogelijk om te handelen in digitale kunst?

Dat is zeker mogelijk. De training is een stoomcursus; je leert in korte tijd heel veel.  En met behulp van de 6-W methode kan je snel en eenvoudig de beste NFT’s eruit pikken. 2-3 uurtjes verspreid over de week is al voldoende om te kunnen handelen in digitale kunst. 

Als ik het nou nog even wat meer zelf probeer, kan ik dit dan ook niet gewoon zelf?

Dat kan. Maar als je het zelf had gekund, had je het dan niet al lang gedaan? Als ik terug kijk op hoeveel hoofdpijn, uren worstelen en uiteindelijk ook leergeld het mij kostte omdat ik op het moment van starten nog een online cursus mistte en daarom koos voor "zelluf doen"... Dan was dat eerlijk gezegd zonde van mijn tijd. Ik ga harder (en makkelijker!) met hulp van iemand die jou alle hacks kan geven, zonder dat je al die maanden ervaring op hoeft te doen en zelf tientallen keren domme fouten maakt. It's up to you: blijven doen wat je deed en het zelf proberen, of profiteren van mijn methode die mij al tienduizenden euro's aan winst heeft gebracht.

Hoe zit het met de toegang tot de community?

Bij de check out kan je jouw eerste maand gratis toegang tot de NFTwegwijs community in Discord claimen. Dit moet je apart aanvinken. Bij jouw bestelling vind je de instructie hoe jij toegang tot de Discord krijgt. Ook in de cursus wordt dit uitgelegd. De toegang gaat direct in, dus zorg dat je snel de stappen doorloopt om optimaal gebruik te maken van jouw gratis maand. Na het aflopen van de gratis maand wordt jouw toegang automatisch omgezet in een membership van maandelijks €34,95. Dit membership is maandelijks opzegbaar. Dit kan eenvoudig door een email te sturen naar discord@nftwegwijs.nl. Wil je alleen gebruik maken van de gratis maand, dat kan natuurlijk ook, dan stuur je een email naar discord@nftwegwijs.nl en geef je aan dat je alleen een maand gratis gebruik wilt maken van de community. Na het verstrijken van de gratis maand heb je dan geen toegang meer. Maar ik weet bijna zeker dat je dan spijt krijgt ;-)

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?

I get it. Investeren is altijd spannend. Zeker als je nu nog niet precies weet wat het je oplevert. Maar ik geloof ook dat je je investering al snel terugverdient als je mijn tips gebruikt die ik deel in de online cursus en binnen de community. Ik zie het zo: als je blijft afwachten, dan ga je nooit echt die stappen maken. Wachten tot de timing klopt, tot de investering niet meer zo spannend is, tot je jezelf de push geeft om er alles uit te halen en in plaats van te ‘ik-doe-maar-wat’en. Stel jezelf eens deze vraag: Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

 

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?

Neem dan even contact met mij op. Dit kan het makkelijkst via info@nftwegwijs.nl.

Ik probeer je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Let's get started!

LET OP:

NFTwegwijs is geen financieel adviseur en geeft geen beleggingsadvies.

De risico’s van het kopen, houden of verkopen van NFTs zijn volledig voor jouw rekening.

De waarde van NFT’s kan sterk op en neer gaan.

Het is mogelijk dat je al jouw geld kwijtraakt. Koop dan ook nooit NFT’s die je niet kunt veroorloven te verliezen. 

Lees voor de volledigheid ook nog even de

DISCLAIMER