Van jouw eigen werk een NFT maken…

en verkopen!

(zonder jezelf te verliezen in het technische bos)

Ja, show me how!

Van jouw eigen werk een NFT maken…

en verkopen!

(zonder jezelf te verliezen in
het technische bos
)

Iedereen kan een NFT maken.

Ook jij.

Victor Langlois, een 18-jarige, verkocht zijn kunstwerk 'The Everlasting Beautiful' voor $550.000. In totaal heeft hij $18 miljoen winst gemaakt- enkel en alleen met NFT-verkopen. Het Italiaanse schildersduo Hackatao heeft de verfkwast verruild voor een digitaal penseel en zijn nu succesvolle NFT kunstenaars. Ze hebben al meer dan $12 miljoen verdiend aan hun digitale avontuur.

Natuurlijk verdienen niet alle NFT-artists miljoenen.

Maar wat alle succesvolle NFT artists gemeen hebben?

Dat ze de eerste stap hebben gezet.


Misschien ben je een kunstenaar, beeldhouwer, illustrator of grafisch vormgever. Misschien ben je een creatieve freelancer, enthousiaste hobbyist, fotograaf of zelfs filmmaker of muzikant?

Je maakt fantastisch werk, dat mag duidelijk zijn. En je hebt een super tof idee om dit om te zetten tot een NFT. 

Niks leukers dan werk te hebben dat zo goed is, dat iemand er geld voor wil betalen.

Jouw werk te delen met een groter publiek - wereldwijd.

Een extra inkomstenbron te creëren.

Te profiteren van deze nieuwe technologie die nog zoveel groter gaat worden. Denk alleen al even aan al die grote bedrijven die de NFT wereld zijn ingestapt.

Je geniale idee is er. Nu die trap onder je kont nog.

Want je wilt nu eindelijk eens je eigen NFT maken én live zetten.

Maarja...

Als (beginnend) artiest raak je al duizelig bij het zien van alle informatie en NFT lingo die als nieuwkomer op je af komt. De drempel om te beginnen ligt hoog. 

Je moet de juiste marktplaats kiezen, gasfees uitvogelen, je digitale portemonnee aanmaken. En hoe zit het eigenlijk met rechten?

Je begint al bijna te huilen boven je toetsenbord bij het idee dat je je nu óók nog eens moet gaan bezighouden met ingewikkelde digitale zaken.

... Ook wel de reden dat "Maak mijn eigen NFT", "Snap eindelijk hoe een NFT marktplaats werkt", en "Slinger onweerstaanbaar NFT project de wereld in" nu al zo lang op je begin-ik-maandag-wel-aan lijstje staan (en die digitale klanten je nog niet weten te vinden). 

Maar ook omdat je het spannend vind. Je hebt het immers nog nooit gedaan, en je innerlijke criticus, die vindt er ook van alles van. Die verzint een boel redenen waarom het je nooit zou lukken en niet bij je past.


Dus staat dat geniale idee stof te happen - ondanks dat je wel weet dat je hier leuke inkomsten aan kan verdienen.

En nu?

Ga jij eindelijk eens wat met NFTs doen.

Met mijn NFT stoomcursus: the artist-edition, leer ik je niet alleen alles wat je moet weten over de NFTwereld. Maar ook hoe je een NFT maakt, hoe je deze aantrekkelijk maakt voor kopers, hoe je je werk op de markt brengt en het uiteindelijk verkoopt.

Je krijgt niet alleen mijn NFT stoomcursus voor een (belachelijk lage) prijs, zodat je een steengoede basis hebt in de wereld van NFTs, maar ook mijn gloednieuwe module 'Maak en verkoop je eigen NFT'.

Als je een paar uurtjes kunt vrijmaken, loop jij weg met:


✓ Jouw werk, EINDELIJK omgezet in een NFT.

✓ Een simpel plan zodat je weet hoe je deze NFT live kunt zetten op een NFT marktplaats en snapt aan welke knoppen je moet draaien.

✓ De essentiële kennis die nodig is om een succesvol NFT-project te lanceren, zelfs als je nu nog nooit van een 'blockchain' gehoord hebt.


En je snapt eindelijk…


✓ Hoe je direct door de praatjes van scams, social media oplichters en foute NFT Guru's heen prikt en zo kostbare fouten voorkomt.

✓ Hoe jij die ‘edge’ kan krijgen door de juiste info met elkaar te combineren en zo weet wat jij nodig hebt om van jouw NFT (project) een succes te maken.

En het allerbelangrijkste…

Je eigen NFTs staan live!

Doe mee met de NFT stoomcursus - The artist edition

NU voor

€347 incl. BTW

€274 ex. BTW

Yes! I'm in. 

The artist editon is inclusief de NFT stoomcursus 2.0!


Naast de gehele NFT stoomcursus 2.0 ontvang je:

 • 15+ Korte, simpele en to the point “look over the shoulder” video’s.
  Want hey, aandachtsspannes worden korter en je hebt nog genoeg andere dingen te doen. Geen jargon, geen onnodige complexiteit.
 • Je leert de ins en outs voor het maken en verkopen van je eigen NFT project, speciaal ontworpen voor artiesten zoals jij, stap voor stap.
 • We beginnen bij de basis en doorlopen samen de stappen.
  Van het kiezen hoe je jouw werk gaat aanbieden (in project, kleine oplage of 1/1), tot het vinden van de juiste NFTmarktplaats en het vastleggen van de rechten van jouw werk met een smart contract, zodat ook juridisch de boel goed geregeld is. En tips hoe jouw werk onder de aandacht te brengen van je nieuwe publiek. Want leuk dat de NFT er nu is, maar je wilt het natuurlijk wel verkopen. En natuurlijk laat ik ook stap voor stap zien welke stappen je moet doorlopen om jouw werk als NFT op een NFTmarktplaats te plaatsen. Je kijkt via mijn scherm mee wat ik allemaal doe en wat je waar moet invullen. JIj hoeft dit alleen maar na te doen!
 • 2 In-depth masterclasses;
  - Hoe NFT artist Dutchtide 1.5 miljoen dollar verdiende met zijn NFT project (en de lessen die jij hiervan kan leren)
  - Een exclusief gesprek met een web 3 marketing expert over de geheimen achter het wereldberoemde NFTproject Bored Ape Yacht Club (die je nergens anders op het internet vind).
 • Je kan gelijk aan de slag - skip maanden aan onderzoek en google-en, maar krijg bruikbare informatie, tools en stappen om het geleerde meteen toe te passen.

Bonus: Community in Discord

 • Je krijgt1 maand gratis toegang (daarna €18,95 per maand en maandelijks opzegbaar) tot het besloten NFT-artist kanaal in de NFT Wegwijs Discord. Hier kun je met andere deelnemers op een laagdrempelige manier in contact komen met like-minded people, ervaringen uitwisselen, sparren over de te nemen stappen en al je NFT vragen stellen.

Bonus: NFT-artist dates - 4 NFT Masterclasses

 • Je krijgt gratis toegang tot 4 NFT Masterclasses, waarin we samen met een relevante experts nóg dieper ingaan op al jouw brandende vragen.
 • Kan je er niet live bij zijn of is de sessie al geweest? Gelukkig hebben we de replay nog!

Sessie 1

Van idee naar NFT: We laten je zien welke keuzes je moet nemen tijden het proces van het maken van je eigen NFT. Welke blockchain en marktplaats kies je bijvoorbeeld? En we gaan live een NFT op een NFTmarktplaats zetten. (replay beschikbaar)

Sessie 2

We gaan in gesprek met een echte NFTdegen van het eerste uur. Zij heeft inmiddels een succesvol eigen NFTproject gelanceerd. Wat komt er allemaal kijken bij het maken van je eigen NFT project? Wat zijn haar belangrijkste lessen? En werkt het met het hebben van een kunstgalerie in de Metaverse? (replay beschikbaar)

Sessie 3 (29 november)

Je NFTs staan live, en dan? Hoe bouw je je community en zorg je ervoor dat jij je onderscheid van de rest en mensen jouw NFTs gaan kopen? We gaan in gesprek met een web3 marketing expert en vertellen je alle do's en don'ts

Sessie 4 (4 december)

Een NFT project om (beginnende) kunstenaars een springplank te bieden. Samenwerkingen met grote namen en mints die binnen 15 minuten zijn uitverkocht! De founders van een bekend NFT project delen hun verhaal, missie en toekomst visie.

Zij gingen je voor:

Vind je het toch niks? 100% geld terug*

Veelgestelde vragen

 

Behalve een paar uurtjes tijd, hoeveel gaat me dit kosten?

Het doel van deze cursus is om je kennis te laten maken met deze hele nieuwe wereld. Om eindelijk jouw eigen NFTs live te hebben. En, laten we eerlijk zijn, ook nog wat extra's te kunnen verdienen. En het leuke is: je eigen NFT maken en live zetten is praktisch gratis. Je hebt geen productie, kunstgalerie of verzendkosten. Je betaalt soms een paar euro aan fees, maar ook dit is meestal gratis. En als maker van de NFT verdien je vervolgens levenslang aan de 'royalties' -een percentage van de verkoopprijs telkens wanneer de NFT op een marktplaats wordt (door)verkocht.

Kan ik niet alleen de losse module kopen?

Helaas niet. Uit ervaring weet ik hoe overweldigend de NFT wereld kan zijn, en hoe belangrijk een goede basis is. Dus als jij jouw werk hier in deze digitale wereld wilt tentoonstellen, wil je de wereld waar jij je straks in gaat begeven door en door kennen en begrijpen. Dat doe je door er zelf eerst ook in te verdiepen. Juist ook vanuit het kopers perspectief. Waar letten kopers op, wat zijn rode vlaggen en hoe kijken kopers naar projecten? Vandaar dat de module onderdeel is van mijn NFT stoomcursus - je krijgt 'm er zelfs gratis bij!

Ik ben geen kunstenaar of artiest en al helemaal niet creatief, maar ik wil wel mijn eigen NFT (project). Kan dat?

Niet creatief? Laten we eerlijk zijn, misschien doe je het gewoon voor het geld. Als je zelf geen zin of tijd hebt om een NFT te maken, kun je ook iemand inhuren - bijvoorbeeld via Fiverr - om dit voor je te doen - kost je een paar tientjes, een investering die je er met gemak uit kan halen. Als jij een goed idee hebt en je hiermee weet te onderscheiden, dan is 'niet creatief' geen excuus! Go for it!

Ik kan niet live aanwezig zijn bij de NFT artist dates?

Mocht je er een keertje niet bij zijn of de sessie is al geweest, geen probleem! De opnames worden in de cursus omgeving gezet en zijn terug te kijken. Mocht je over de NFT artist dates nog vragen hebben, dan kan je die altijd stellen in de community.

Ik weet nog niets van NFTs. Is dit dan wel iets voor mij?

Ja! Deze training is ideaal voor beginners. Want om je eigen NFTs succesvol te lanceren, moet je wel de basics snappen. We starten met de basis, het opzetten van een cryptowallet, uitleg over Open Sea en waar je op moet letten om scams te voorkomen. Je kijkt mee via mijn scherm en zo kan je alle stappen goed volgen.

Ik ben totaal niet technisch en weet niets van crypto, is dit dan wel wat voor mij?

Same here! Maakt dus niet uit. Ik had toen ik net begon met me te verdiepen in NFTs nooit gehoord van ETH (de cryptomunt waarmee je NFTs koopt), blockchain geen idee en wist niks van Discord. Maar ook met mij is het goed gekomen! Ik ga het je allemaal stap voor stap uitleggen!

Op YouTube vind ik videos waarin uitgelegd wordt hoe je een NFT maakt en verkoopt,

kan ik die niet gewoon kijken?

Zeker! Gewoon doen! Al zal je snel merken dat de video’s niet volledig zijn en niet echt de diepte in gaan. En dat maakt nu net het verschil tussen het maken van een ‘mwah’ NFT en een ‘winner’. Je kan uren en uren doorbrengen op youtube, op internet zoeken naar tips en trucs, maar het zal je veel tijd kosten. Met de NFTstoomcursus - the artist edition leer je alles wat NIET op YouTube staat. 

Als ik het nou nog even wat meer zelf probeer, kan ik dit dan ook niet gewoon zelf?

Dat kan. Maar als je het zelf had gekund, had je het dan niet al lang gedaan? Als ik terug kijk op hoeveel hoofdpijn, uren worstelen en uiteindelijk ook leergeld het mij kostte omdat ik op het moment van starten nog een online cursus mistte en daarom koos voor "zelluf doen"... Dan was dat eerlijk gezegd zonde van mijn tijd. Ik ben er van overtuigd dat ik jou goed op weg kan helpen en dat dat jou een hoop tijd en geld bespaart.

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?

I get it. Investeren is altijd spannend. Zeker als je nu nog niet precies weet wat het je oplevert. Maar ik geloof ook dat je je investering al snel terugverdient als je mijn tips gebruikt die ik deel tijdens de cursus, onze live sessies en binnen de community. Jezelf iets nieuws leren, uitdagen en een nieuwe skill leren is niet alleen een persoonlijke stretch maar ook een stap in de richting van een nieuwe inkomstenbron als NFTartist.

Hoe zit het met de maand gratis community?

Als je de cursus aanschaft kan je 1 maand gratis toegang tot de Artist community in de Discord van NFTwegwijs claimen. De eerste maand is gratis en gaat direct in na aanschaf van de cursus. Na de eerste maand wordt je toegang automatisch omgezet in een membership. Dit membership is €18,95 per maand en kan je maandelijks eenvoudig opzeggen. Dit kan door een email te sturen naar discord@nftwegwijs.nl. Hoe je een Discord account aanmaakt dat leg ik je allemaal uit in de cursus!

In de Discord heb je toegang tot het besloten kanaal speciaal voor de kunstenaars / creators / artiesten. Waar je met mede cursisten van de artist-edtion in contact kan komen, sparren over de te nemen stappen, inspiratie en ideeën kan opdoen en je NFT vragen stellen.

Ik wil zelf NFTs maken, maar ook zelf kopen en verkopen, kan dat ook?

Zeker! Aangezien je ook toegang krijgt tot de NFT stoomcursus waarin ik jou mijn 6w onderzoeksmethode leer waarmee je de beste NFTs met goede winstpotentie kan spotten.

Wil je ook in contact komen met andere NFT handelaren, de interessante NFT projecten weten en de laatste NFT marktupdates ontvangen? Dan kan je het beste jouw artist-membership omzetten naar een all-in membership zodat je toegang hebt tot alle kanalen van de NFTwegwijs Discord. Dit membership kan je aanschaffen voor 34,95 per maand. Je hebt dan niet alleen toegang tot het artist-kanaal, maar ook tot alle andere kanalen die gericht zijn op het handelen in NFTs. Mocht je dit willen dan kan je een email sturen naar discord@nftwegwijs.nl en dan maken we het voor je in orde.

Ik wil de cursus aanschaffen, maar stel dat het toch niks voor mij is. Hoe werkt de niet goed, geld terug garantie?*

Mocht het toch niks voor je zijn dan heb je recht op je geld terug. Dit moet je binnen 2 weken na aanschaf datum aanvragen en je mag niet meer dan 25% van de cursus bekeken hebben. Voldoe je hier niet aan, dan kan je helaas geen gebruik maken van deze regeling. Je kan eenvoudig een email sturen naar lisanne@nftwegwijs.nl en wij storten je geld z.s.m. terug als je aan de voorwaarden voldoet.

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?

Neem dan even contact met mij op. Dit kan het makkelijkst via info@nftwegwijs.nl.

Ik probeer je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

LET OP:

NFTwegwijs is geen financieel adviseur en geeft geen beleggingsadvies.

De risico’s van het kopen, houden of verkopen van NFTs zijn volledig voor jouw rekening.

De waarde van NFT’s kan sterk op en neer gaan.

Het is mogelijk dat je al jouw geld kwijtraakt. Koop dan ook nooit NFT’s die je niet kunt veroorloven te verliezen

Lees voor de volledigheid ook nog even de

DISCLAIMER