NFT ELITE


Leer hoe je winstgevend kunt handelen in NFT's, op jouw tempo en jouw manier

Geen one size fits all, maar alleen wat jij nodig hebt, precies passend bij jou.

Ben jij klaar voor the real deal?

De NFT wereld voelt voor jou als een indoor speelparadijs op zaterdagmiddag waar je na binnenkomst al wanhopig en gefrustreerd op zoekt bent naar de uitgang.

Je bent klaar om de eerste stappen te zetten, maar tijd? Daar heb je niet veel van. En zin om dagenlang video’s te kijken eigenlijk ook niet. En ook al ben je een volhardende “zelf doen” DIY’er, eigenlijk kan je wel wat hulp gebruiken van iemand die persoonlijk met je meekijkt. Van iemand die jou wél die antwoorden kan geven die je in Google niet vindt. 

Want het is niet alleen de nieuwe NFT lingo, online marktplaatsen en het onderzoeken van een NFT project waar je tegenop kijkt.

Het antwoord heeft daar vaak niet eens mee te maken. 

Het is de onzekerheid om het allemaal op eigen houtje te moeten doen.

Want je weet dat je jouw geld niet wilt laten verdampen op je spaarrekening. Dat je het financiële heft in eigen handen wilt nemen. En dat NFT's je daarbij kunnen helpen, als je de spelregels kent.

Maar die eerste stappen nemen om een NFT te kopen? En dat ook nog eens alleen?

Dat is intimiderend.


Ik snap het.

Toen ik me ging verdiepen in NFT's, was er nog geen Nederlandse NFT cursus - of überhaupt iemand die mij gewoon in Jip en Janneke taal kon meenemen in de NFT wereld. 

Ik voelde me confused, gedesillusioneerd en overweldigd tegelijk. En dat terwijl het handelen in NFT's ook zo ontzettend leuk kan zijn - en met mooie winsten.

Daarom besloot ik een mentor, een cheerleader en een veilige haven te worden voor anderen die willen beginnen met NFT’s.

Welkom bij de

NFT ELITE

In vier 1-op-1 coachingssessies leer ik jou al mijn NFT geheimen om de beste kansen in de markt te spotten.

Zodat je niet niet alleen wegloopt met een heleboel antwoorden op vragen die je niet in Google vind, maar ook met een persoonlijk plan van aanpak en toegang tot mijn brein om gelijk te starten met het kopen van de beste NFT’s.

Zie mij als de zijwieltjes in jouw NFT avontuur én je stok achter de deur, terwijl je direct van mij en al mijn ervaringen leert.

Een traject dat niet voelt als dat verplichte pakket boekhouden, maar waarin we ook een hoop fun hebben. You got this!

I'm in!

Don't take my word for it

"Onlangs heb ik een 1 op 1 sessie met Lisanne gehad en dit heeft echt m'n ogen geopend. Ein-de-lijk snap ik hoe de NFT wereld in elkaar zit en ben ik er klaar voor om mijn eerste NFT te kopen. Lisanne legt alles super rustig en duidelijk uit. Ook is geen enkele vraag te gek. Ze weet overal vanaf, neemt uitgebreid de tijd voor je en helpt je ook om om te gaan met belemmerende overtuigingen. Dikke aanrader dus! "

- Tineke Zwart (business coach)

"Lisanne neemt je op een heel toegankelijke manier mee in de NFTwereld. Er is voldoende ruimte om al je vragen te stellen. Lisanne geeft je zelfvertrouwen om je eigen aankopen te doen en leert je goed te onderzoeken voordat je een aankoop doet."

- Nancy Kirkels (Veranderkundige)

Hoe 't werkt:

 • In vier 1-op-1 coachingssessies van 75 minuten neem ik je stap voor stap mee in de wereld van NFT's - ook als je nu nog geen ervaring hebt met NFT's of crypto.
 • De inhoud van elke sessie wordt afgestemd op jouw NFT ervaring en persoonlijke behoeften.
 • We beginnen met een intake, waar ik aan de hand van een online vragenlijst jouw NFT ervaring, doelen en behoeften in kaart breng. Mocht je nog geen digitale portefeuille (Metamask) en OpenSea account hebben, dan ontvang je van mij een korte instructievideo hoe je deze eenvoudig aanmaakt.
 • Je kan direct jouw eerste sessie inplannen.
 • In de vier sessies duiken we steeds verder de diepte in, passend bij jouw tempo en behoeften.

... En al die tijd ben ik je partner-in-crime, inclusief tussentijds contact zodat je mij ook buiten de zoom sessies meedraagt in je broekzak.

Wil je een sneak peek hoe samenwerken met mij er voor jou uit kan zien?


Ben je nog een NFT newbie, dan zou je dit kunnen verwachten:

Sessie 1

In de eerste live kick-off sessie stellen we vast waar je nú bent en waar je naartoe wilt. We bespreken op basis van je budget en tijd welke strategie het beste bij je past. Na deze sessie ken je de belangrijkste bronnen voor NFT projecten en de fases die je kan herkennen bij een NFT project.

Sessie 2

Ik neem je mee in mijn signature checklist met 30+ indicatoren die inmiddels al door zo'n 1000+ leden uit de community wordt gebruikt. We duiken samen een NFT project in. Ik laat je zien waar jij zogenaamde insiders informatie kan krijgen en hoe je de beste NFT’s uit een zee van opties kiest.

Sessie 3

Nu de basis gelegd is, gaan we nog verder de diepte in. In deze sessie laat ik je voorbeelden van NFT projecten zien die passen bij jouw strategie, plus een aantal handige (gratis) tools die ik zelf altijd gebruik. En niet te vergeten- hoe jij kunt voorkomen dat je in een scam beland.

Sessie 4

Tijd voor het echte werk! Ik laat je zien hoe je een NFT kan kopen en verkopen, we doorlopen de timing voor goede in- en uitstap momenten en... je bent ready to go voor het kopen van je eerste NFT's!

Oh, en dat is niet alles…

Naast 4 coachingsessies (t.w.v. €1332,-) krijg je ook:

 • 1 maand toegang tot de besloten NFT ELITE hulplijn in de online Discord waar jij al je vragen kan stellen aan mij, plus mijn team van NFT wegwijzers (t.w.v. €127,-)
 • Mijn NFT Profit & Loss tool om goed overzicht te houden van al je aankopen en winsten (t.w.v. €139,-)
 • Mijn NFT signature checklist. Een checklist van 30+ indicatoren die je naast een NFT project kan leggen en direct kan afvinken (t.w.v. €237,-)
 • 1 maand gratis toegang tot de NFT community, waar je samen met NFT enthousiastelingen en ervaren NFT traders van elkaar kunt leren (t.w.v. 37,95)
 • 1 maand gratis toegang tot de NFT alpha groep. Je ontvangt dagelijks interessante NFT projecten, inzichten en analyses (twv €26,95).
 • Toegang tot de NFT deep dives. In de NFT deepdives (masterclasses van 75+ minuten) worden relevante NFT thema's besproken zoals scams, NFT strategieën en NFT onderzoek (€147,-)
 • Quick guide: Eerste hulp bij scams. Een stappenplan waarin ik je precies uitleg wat je moet doen als je gescamd bent (€47,-) .

Totale waarde: €2094,-

tijdelijke actieprijs

geen €1247 maar

€997 incl. BTW

€787 ex. BTW

of 3 termijnen van €349 incl BTW

Investeren nog spannend?

I get it. Investeren is altijd spannend. Zeker als je nu nog niet precies weet wat het je oplevert. Maar ik geloof ook dat je je investering al snel terug kunt verdienen met de persoonlijke tips die ik deel tijdens onze sessies en die binnen de community worden gedeeld. Wil je graag even bellen om - vrijblijvend - te kletsen of dit iets voor je is? Vraag hieronder een match call aan.

Waarom ik jou kan helpen

Ik ben Lisanne....

En ik maak jou wegwijs in de wereld van NFT's.

Na 12 jaar heb ik mijn baan als onderzoeker opgezegd en verdien nu mijn geld met NFT's. Maar I learned the hard way.

Zonder technische kennis of verstand van crypto dook ik als een complete newbie de NFT wereld in - en ik weet als geen ander hoe lastig het is. Hoe je vol enthousiasme kan beginnen, maar zonder strategie al snel vastloopt (en dure fouten maakt). Hoe je door de bomen het bos niet meer ziet en volledig kan verdwalen in de NFT wereld.

Mijn jarenlange ervaring als onderzoeker kwam goed van pas toen ik me écht ging verdiepen in NFT's en de bijbehorende spelregels. Wekenlang analyseerde ik data en legde ik verbanden.

Zo ontwikkelde ik een methode die ik en inmiddels 1000+ leden uit de NFT wegwijs community gebruiken om de goede NFT’s van de 'crappy' te onderscheiden: de 6-W methode.

Fastforward naar het nu heb ik met NFTwegwijs 4000+ mensen opweg geholpen met hun NFT avontuur. Misschien jou binnenkort ook?

Veelgestelde vragen

 

Ik weet nog niets van NFT’s. Is NFT ELITE dan wel iets voor mij?

Juist! Deze 1-op-1 is ideaal voor de total newbie en ook voor degenen die al wel iets met NFTs hebben gedaan maar vastlopen of ooit zijn begonnen maar door de overwhelm zijn afgehaakt . Het traject is geheel op jouw niveau en behoeften afgestemd. We beginnen met de basis en gaan steeds verder de diepte in. En je hebt mij en mijn team van NFTwegwijzers 1 maand tot je beschikking voor al je vragen.

Ik weet wel iets van NFT’s, maar ervaar nog een drempel om echt NFT's te kopen. Heb ik dan iets aan NFT ELITE?

 Goed dat je het vraagt! Uit ervaring weet ik dat dit heel normaal is. Mocht je al een en ander weten, dan passen we de inhoud van de sessies hierop aan. Zodat we echt de diepte in kunnen - en jij met vertrouwen je eerste NFT's koopt.

Ik ben een ervaren NFT trader en wil mijn trading skills naar een next level brengen. Is NFT ELITE daarvoor geschikt?

Ik ben het liefste transparant - dus ben jij al een ervaren trader, dan is NFT Elite niet de plek voor jou. Neem even contact met me op en dan kijken we of ik je op een andere manier kan helpen.

Hoelang duurt het traject?

It’s up to you! Jij kiest het tempo: wil je in 1 keer een week knallen of liever 1 of 2 maanden de tijd nemen? We passen de planning aan op jouw behoeftes.

Kan ik ook in de avond of in het weekend een sessie plannen?

Ik snap het; je bent druk. En dan wil je ook nog ergens een coachingsessie tussendoor plannen in een bomvolle agenda. Je ontvangt direct na aanschaf van mij een link naar mijn agenda om een afspraak in te plannen. Mocht overdag voor jou niet lukken, dan heb ik ook een aantal opties voor in de avond. Staat er geen geschikt moment voor je tussen? Laat het me even weten en dan komen we er samen uit!

Wat kost een NFT?

NFT’s zijn er in uiteenlopende prijsklasse. Variërend van een paar tientjes tot miljoenen euro’s. De goedkoopste NFT’s die ik koop zijn rond de €100 (dit is ook afhankelijk van de ETH koers). Voor de meeste NFT’s betaal ik €250-€500. 

Hoeveel heb ik nodig om om te starten met NFT’s?

Met een startkapitaal van €600-€800 (rond de 0.6 ETH) kom je echt al een heel eind. Dit is ook afhankelijk van de ETH prijs. Zo kan je meerdere NFT's kopen van verschillende projecten. (Want: wed niet op één paard). In de eerste sessie bespreken we je ook de verschillende strategieën en welk budget je hierbij nodig hebt. LET OP:  koop geen NFT’s met geld dat je NIET kunt missen!

  

Ik ben totaal niet technisch en weet niets van crypto of kunst, is dit dan wel wat voor mij?

Same here! Maakt dus niet uit. Het gaat erom dat je die digitale kunst eruit weet te pikken die de meeste winstpotentie heeft. Daar kan de 6-W methode je bij helpen. In de 1-op-1 leer ik je alle skills die jij hiervoor nodig hebt.

 

Ik ben geen onderzoeker, lukt het mij dan ook om de juiste NFT’s te kopen?

Je hoeft geen onderzoeker te zijn.  Ik heb namelijk al het voorwerk al voor je gedaan en vertel je precies waar je op moet letten in de wereld van de NFT's.  Jij hoeft alleen maar de 6-W methode te gebruiken en de indicatoren na te lopen die hierin worden vermeld. Je kan de checklist ook uit printen en invullen als je een NFT project bekijkt. Wel zo makkelijk toch?

Op YouTube vind ik videos waarin uitgelegd wordt hoe je een NFT koopt,

kan ik die niet gewoon kijken?

Zeker! Gewoon doen! Al zal je snel merken dat de video’s niet volledig zijn en niet echt de diepte in gaan. En dat maakt nu net het verschil tussen het spotten van een ‘mwah’ NFT project en een ‘winner’. Je kan uren en uren doorbrengen op youtube, op internet zoeken naar tips en trucs, maar het zal je veel tijd kosten. Met NFT ELITE leer je alles wat NIET op YouTube staat. 

Als ik het nou nog even wat meer zelf probeer, kan ik dit dan ook niet gewoon zelf?

Dat kan. Maar als je het zelf had gekund, had je het dan niet al lang gedaan? Als ik terug kijk op hoeveel hoofdpijn, uren worstelen en uiteindelijk ook leergeld het mij kostte omdat ik op het moment van starten nog een online cursus mistte en daarom koos voor "zelluf doen"... Dan was dat eerlijk gezegd zonde van mijn tijd. Ik kan jou alle hacks kan geven zodat je kan profiteren van mijn methode die mij al tienduizenden euro's aan winst heeft gebracht.

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?

I get it. Investeren is altijd spannend. Zeker als je nu nog niet precies weet wat het je oplevert. Maar ik geloof ook dat je je investering al snel terugverdient als je mijn tips gebruikt die ik deel tijdens onze sessies en die binnen de community worden gedeeld. Je krijgt zelfs 2 maanden gratis toegang tot het Alpha kanaal, waarin je extra insiders informatie krijgt om nog makkelijker de goede NFT's te vinden.

 

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?

Neem dan even contact met mij op. Dit kan het makkelijkst via info@nftwegwijs.nl.

Ik probeer je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

LET OP:

NFTwegwijs is geen financieel adviseur en geeft geen beleggingsadvies.

De risico’s van het kopen, houden of verkopen van NFTs zijn volledig voor jouw rekening.

De waarde van NFT’s kan sterk op en neer gaan.

Het is mogelijk dat je al jouw geld kwijtraakt. Koop dan ook nooit NFT’s die je niet kunt veroorloven te verliezen

Lees voor de volledigheid ook nog even de

DISCLAIMER