NFT wegwijs community

Haal het beste uit jouw NFT avontuur

IN DE NFT WEGWIJS COMMUNITY

STA JE ER NOOIT ALLEEN VOOR

Leren handelen in NFT's kan soms behoorlijk frustrerend en spannend zijn. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. De NFT wegwijs community is een unieke community voor de ambitieuze NFT starter en meer ervaren handelaar die samen met andere NFT enthousiastelingen verder wil groeien, leren en op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen.

Brainstorm met medecursisten, vraag hulp of maak gewoon een praatje. Loop je vast? De wegwijzers kijken actief mee, dus kom je er samen nog steeds niet uit, dan is er altijd iemand om je verder te helpen. Haal het beste uit jouw NFT avontuur en maak jouw financiële doelen werkelijkheid.

Niet alleen ik deel al mijn kennis en ervaringen, maar ook wordt deze aangevuld met ervaringen, expertise en inzichten van andere NFT handelaren. Een leuke en veilige plek om jezelf nog meer te verrijken en je te onderscheiden van de rest!

NIEUW: Exclusieve Alpha groep

Let’s be honest - het vinden van goede NFT projecten kost tijd. En ik snap het als jij denkt: ja joehoe, tijd? Daar heb ik niet zoveel van. De Alpha groep gaat je helpen!

In de besloten alpha groep delen we vrijwel dagelijks interessante en trending NFT projecten en ontwikkelingen
Behalve dat dit jou een hoop uitzoekwerk scheelt, kun jij zo in één oogopslag een beeld krijgen van mogelijk interessante projecten
Ook geven we inzichten en analyses die jou helpen om nog beter te bepalen wanneer je de NFT het beste zou kunnen kopen of verkopen en om de huidige NFT markt beter te begrijpen. Kortom een extra kanaal bomvol waardevolle informatie!

Count me in!

Join the club!

Ik ben Lisanne en ik maak jou wegwijs in de wereld van NFT's! Na 12 jaar heb ik mijn baan als onderzoeker opgezegd en verdien nu mijn geld met NFT's.

Ik heb veel geleerd over wat je nou écht verder helpt en wat niet. Ik weet bijvoorbeeld uit ervaring dat het starten met NFT'S in het begin behoorlijk overweldigend is.

Als NFT newbie had ik geen mensen in mijn omgeving die ook zo enthousiast waren over NFT's (of er überhaupt over hadden gehoord) en ik had het gevoel dat ik er helemaal alleen voor stond. Ik miste een Nederlandse community met anderen die in hetzelfde schuitje zitten om mijn frustraties, onzekerheden, enthousiasme en vragen te delen. Maar ook om te sparren over nieuwe projecten en samen de beste NFT projecten te vinden om te kopen.

Ik ben erbij! 

In de NFT wegwijs community:

 • sta je er nooit alleen voor! Waar je als NFT enthousiasteling in privé kringen misschien als "NFT gekkie" gezien wordt , kom je in de NFT wegwijs community alleen maar gelijkgestemden tegen!
 • til je je NFT skills naar een hoger level: er is ruimte om kennis te delen, maar ook om heel veel nieuwe kennis op te doen van anderen en samen te sparren over NFT projecten.
 • is samen nog leuker! Zie en pak kansen om samen te groeien en NFT projecten te onderzoeken.
 • worden niet alleen de mistakes en fuck-ups gedeeld, maar ook successen en winsten - Hoe aanstekelijk is een succesvol voorbeeld? 
 • is er alle kans om te netwerken: kom in contact met andere ondernemers en leer NFT enthousiastelingen kennen, want je bent echt niet alleen!
 • kun je terecht met al je vragen: zit je ergens mee of kom je ergens niet uit? Vraag om feedback. Dan kan je snel weer verder.
 • krijg nog meer insiders tips & tricks in de exclusieve NFT handboeken
 • ... vind je een inspirerende, leuke en veilige omgeving om alles uit jouw NFT avontuur te halen.
 • Nieuw: exclusieve alphagroep; ontvang vrijwel dagelijks interessante en trending NFT projecten en ontwikkelingen.
 • leer van inzichten en analyses om de NFT markt nog beter te begrijpen
 • Denk je nu JA?! Wordt vandaag nog lid van de NFT wegwijs community met meer dan 650 gelijkgestemden.

DIT IS WAT JE KRIJGT ALS LID VAN DE NFT WEGWIJS COMMUNITY

24/7 NFT WEGWIJS
DISCORD

Samen leer je meer! Join de community en krijg toegang tot de besloten NFT wegwijs discord. Een veilige haven voor al jouw NFT ervaringen en vragen. Loop je ergens vast? Stel onbeperkt je vragen aan mij of het team van NFTwegwijzers.

AANVULLENDE ONLINE NFT HANDBOEKEN

Naast de ervaringen van anderen, krijg je als lid toegang tot nog meer waardevolle content: In de exclusieve handboeken vind je nog meer uitleg, do's en don'ts en tools waarmee je direct mee aan de slag kunt.

NIEUW: exclusieve Alpha groep

Niet alleen worden er in de exclusieve Alpha groep vrijwel dagelijks interessante en trending NFT projecten gedeeld, maar ook inzichten en analyses die jou helpen om de huidige NFT markt nog beter te begrijpen

Bonus: Maandelijks live NFT deep dive sessie voor alle leden (t.w.v €147).

Inclusief Q&A voor al jouw vragen

LIVE NFT DEEP DIVE SESSIES

Uit ervaring weet ik dat veel mensen ontzettend veel waarde en energie halen uit de live sessies. Je voelt de positieve vibes en je kan direct live je vragen stellen. Het zijn altijd onderwerpen die betrekking hebben op NFT's. In deze live sessies behandelen we de belangrijkste vragen die spelen in de community en gaan we samen sparren over de beste antwoorden, strategieën en stappen die jij kunt gaan zetten in de praktijk.

Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

We kiezen ervoor om de live sessies op verschillende dagen te doen. Zo krijgt iedereen de kans om live deel te nemen. Kan je niet? Geen probleem, je kan alles terugkijken en zelfs vooraf al je vragen insturen.

De NFT wegwijs community:

 •   24/7 toegang tot de online discord en een actieve community
 • Leer van andere leden en experts die al een stapje verder zijn dan jij
 • Een inspirerende, leuke en veilige omgeving met gelijkgestemnden
 • Community support: 5 wegwijzers en 650+ medecursisten die je helpen;
  laat anderen meedenken, want je hoeft niet alles alleen te doen!

 

Maar ook:

 • Maandelijkse live NFT deep dive sessies met nog meer insiders tips & tricks die jou helpen om die ‘edge’ te krijgen op anderen, en waar je live je vragen kunt stellen
 • Alle replays van de NFT communityweek 2022 & NFT Deepdives
 • Exlusieve In Real Life community events en borrels met andere leden uit de NFT wegwijs community

  NIEUW: Exclusieve Alpha groep

 • In de alpha groep worden vrijwel dagelijks interessante en trending NFT projecten gedeeld
 • Behalve dat dit jou een hoop uitzoekwerk scheelt (en het kopen van dure alpha passen), kun jij zo in één oogopslag een beeld krijgen van mogelijk interessante projecten
 • En: het belangrijkste NFT nieuws en inzichten, onderzoek en educatie die jou helpen om de NFT markt te begrijpen

NFTwegwijs community

per kwartaal

€135 €99,90

Inclusief 1e maand gratis

 • één maand gratis toegang tot de NFT wegwijs community
 • inclusief toegang tot besloten Alpha groep
 • maandelijkse live Q&A / live deep dive sessie (inclusief alle replays!)
 • daarna 135 per kwartaal - ieder moment opzegbaar.

NFTwegwijs community

per maand

€49,90 €25,00

Daarna 49,90 per maand

 • 50% korting op je 1e maand toegang tot de NFT wegwijs community
 • inclusief toegang tot Alpha groep
 • maandelijkse live Q&A / live deep dive sessie (inclusief alle replays!)
 • daarna 49,90 per maand - ieder moment opzegbaar

Je kunt je NFT wegwijs membership opzeggen wanneer jij wilt

Al 1000+ leden

gingen je voor!

"Na wat geklungel om wat te snappen van de NFT wereld hoorde ik van NFT wegwijs, meteen begonnen met de cursus en … geen seconde spijt gehad!!! Lisanne legt alles helder en duidelijk uit, zeer leerzaam voor zowel beginners als gevorderden. Na de 1ste 3 a 4 hoofdstukken ontdekte ik meteen wat mijn foutjes waren, die maak ik nu niet meer ! Super blij dat ik de cursus heb gedaan, zeker met de aanvulling van de discord en de laatst bijgekomen live NFT sessie’s. Ik raad deze cursus ten sterkste aan als je meer wilt weten van NFT’s, en nogmaals bedankt Lisanne en team voor deze toffe cursus !!!"
- René Grapendaal

"De Alpha groep werkt voor mij heel fijn. Het geeft een beperkt overzicht van projecten die ik actief onderzoek. Hierdoor raak ik wat minder de weg kwijt in het oerwoud van alle projecten die er zijn. Het geeft mij focus om juist naar die projecten te kijken. Als je het mij vraagt is het alphakanaal echt een toegevoegde waarde in onze community en daar mogen we best trots op zijn. Ook zit er voor iedere portemonnee wat tussen dus je hoeft niet bang te zijn dat alles wat voorbij komt boven je budget is. Regelmatig komen er ook calls met lagere instapbedragen. Als je twijfelt over de prijs om lid te worden, dan zie ik die als een investering die je met één succesvolle flip terugverdient! Het heeft mij al een aantal leuke flips opgeleverd!"

-Patricia

Veelgestelde vragen

 

Ik ben al even bezig met NFT’s. Is deze community dan wel iets voor mij?

Ja, juist! De NFT wegwijs community is ingericht voor zowel beginners als meer ervaren NFT handelaren. Juist als je een Nederlandse community mist waar je gelijkgestemden kan vinden en de 'yo bro's' je niet om de oren vliegen, is dit the place to be.

Ik moet nog starten met NFT’s. Is deze community dan wel iets voor mij?

Ben je echt nog helemaal nieuw, dan zul je merken dat het lastig bij te benen is zonder goede basiskennis. de stoomcursus of NFT Elite is dan passender. Met deze basiskennis is de community ideaal voor beginners die een vliegende start willen maken. Het is een mooie kans om te leren van andere ervaren NFT enthousiastelingen. Er is een speciale NFT newbies chat waar je al je vragen kan stellen en samen met andere NFT beginners gaat starten aan jouw NFT avontuur.

Blijf ik altijd dezelfde prijs betalen of gaat deze tussentijds omhoog?

Eenmaal ingestapt voor een prijs, dan blijf je die prijs altijd betalen. Ook als de standaard prijs later omhoog gaat voor nieuwe leden. Wil je switchen van abonnement of opzeggen? Laat het dan even weten per mail discord@nftwegwijs.nl, en we regelen het voor je!

 

Kan ik meteen starten als ik mij aanmeld?

Allereerst maak je een account bij Discord aan mocht je die nog niet hebben. Jouw unieke Discord naam stuur je dan samen met het e-mailadres waarmee je het membership aangeschaft hebt naar discord@nftwegwijs.nl. We geven je dan zo snel mogelijk toegang tot de community. Dit is meestal binnen een paar uur of een dag.
Indien de je geen inloggegevens hebt ontvangen, controleer dan ook even je spam.

 

Kan ik met meerdere mensen een membership aanschaffen?

Nee, een membership is persoonsgebonden. Voor toegang de discord ontvang je een unieke link die maar door één gebruiker gebruikt kan worden.

Is dit een alpha groep?

NFT wegwijs heeft sinds kort een exclusieve alpha groep waar jij met het all-in membership direct deel van uit maakt. Leden die de cursus hebben aangeschaft dienen een losse toegang voor de alpha groep aan te schaffen. In de alpha groep in de discord worden vrijwel dagelijks interessante en trending NFT projecten gedeeld, plus extra NFT nieuws, inzichten en analyses die jou helpen om de NFT markt te begrijpen. We vertellen je niet wat je wel of niet moet kopen of verkopen. Deze Alpha groep is natuurlijk niet de heilige graal of wordt-snel-rijk-oplossing. Integendeel ik vind het belangrijker dat je weet hoe je zelf NFT projecten kunt vinden en onderzoeken en op basis hiervan beslissingen kunt maken!). Maar dit scheelt jou wel een hoop uitzoekwerk.

Kan ik de NFT wegwijs community ook gratis uitproberen?

Als je de NFT stoomcursus aanschaft krijg je de eerste maand gratis toegang tot de discord. Daarna wordt het membership omgezet naar een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ik heb de stoomcursus al aangeschaft en zit ook al in de community. Hoe kom ik in de Alpha groep?

Als je de NFT stoomcursus aanschaft krijg je de eerste maand gratis toegang tot de discord. Daarna wordt het membership omgezet naar een maandelijks opzegbaar abonnement. Toegang tot de exclusieve Alpha groep kan je hier extra aanschaffen. Stuur vervolgens een emailtje naar discord@nftwegwijs.nl dat je lid bent geworden van de groep, dan voegen we je z.s.m. toe.

Hoe kan ik mijn membership weer opzeggen?

Opzeggen van het membership kan je doen door een mailtje te sturen naar discord@nftwegwijs.nl met daarin je naam, e-mail adres en discord naam. Ik zorg ervoor dat het abonnement dan opgezegd wordt. Je krijgt een bevestiging via email.

 

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?

Neem dan even contact met mij op. Dit kan het makkelijkst via info@nftwegwijs.nl.

Ik probeer je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

LET OP:

NFTwegwijs is geen financieel adviseur en geeft geen beleggingsadvies.

De risico’s van het kopen, houden of verkopen van NFTs zijn volledig voor jouw rekening.

De waarde van NFT’s kan sterk op en neer gaan.

Het is mogelijk dat je al jouw geld kwijtraakt. Koop dan ook nooit NFT’s die je niet kunt veroorloven te verliezen

Lees voor de volledigheid ook nog even de

DISCLAIMER