Ik ben Lisanne...

Een ideeënfabriek slash uitzoek-nerd die overloopt van enthousiasme en helemaal gek van NFT's. Ik houd ervan ergens hélemaal in te duiken (daarover later meer), al is het in mijn hoofd soms best een chaos.

‘Vroegah’ was ik ambtenaar, nu een trotse ondernemer met een online NFT cursus en bijbehorende community met 1000+ leden.

Hoe dat allemaal begon, daarvoor neem ik je even terug naar het voorjaar van 2021.

Met mijn vaste baan als onderzoeker dacht ik ‘er te zijn’.

Maar na 10 jaar in loondienst en een 'prima' salaris, merkte ik dat ik vast zat. En niet goed luisterde naar wat ik nou echt wilde: meer plezier, vrijheid en tijd met mijn drie kids.

Tot op een middag een goede vriend tegen mij zei:

"Weet je wat jíj moet doen?”

(het antwoord? NFT's).

En zo rolde ik de wereld van NFT’s in.

Ook al was ik sceptisch. Want eerlijk?

Ik dacht dat dit wereldje alleen voor sigaarrokende alfamannen in Porsches
of ‘snelle cryptojongens’ met Rolex’en was.

(Spoiler: niets bleek minder waar)

Maar ik was ook nieuwsgierig.

Ik zag direct dat hier enorme financiële kansen lagen, en wilde natuurlijk ook graag extra geld verdienen (who doesn't).

Maar om leren investeren, moet je wel weten hoe het spel te spelen. Het spel van NFT's, in dit geval. Dat ging bij mij niet in een rechte, stijgende lijn van succes.

Dus ik deed wat elke voormalig onderzoeker zou doen die informatie het liefst tot op de bodem uitzoekt: ik dook volledig in de NFT wereld. Spendeerde uren in discords, op Twitter, YouTube, NFT marktplaatsen en analyse tools. Ik ging all in, alles om te leren hoe het nu écht werkt.

Toen kreeg ik er ook echt lol in. En viel het kwartje. Ik kocht meer NFT’s, en verkocht die voor een paar duizend euro winst.

Regelmatig maakte ik zelfs meer dan 10k winst in een maand.

Ik leerde mezelf veel trucjes aan om de NFT wereld simpeler te maken. En ontwikkelde uiteindelijk zelf een checklist en methode die ik gebruik om NFT’s met goede winstpotentie te selecteren.

En met succes.

En zo begon ik aan het grootste avontuur van mijn leven:

NFT wegwijs.

Ik startte mijn NFT cursus met een simpel doel:

Anderen op een eenvoudige manier op weg te helpen in de snelle wereld van de NFT’s.

En de wereld laten zien dat de NFT wereld niet zo intimiderend hoeft te zijn. En dat je juist als vrouw, web3-newbie en beginner die nog niks van crypto af weet, ook succesvol kan handelen in NFT's.

Sindsdien heb ik al duizenden anderen mogen helpen via mijn NFT stoomcursus en community, spreek ik regelmatig op live events, geef ik NFT workshops voor bedrijven, online masterclasses - alles om zoveel mogelijk mensen mee te nemen in dit ene onderwerp waar ik zo razend enthousiast over ben en waar ik met gemak ein-de-loos over door praat.

Je kunt mij zien als een soort NFT cheerleader met een honkbalknuppel.

Enthousiast, eerlijk, en jouw kick-in-the-butt om alles uit je NFT avontuur te halen.

Misschien binnenkort ook die van jou?