No More Excuses

Ik leer je persoonlijk in 90 dagen hoe jij met fun en zonder twijfel NFT's met de beste winstpotentie kan kopen en verkopen, zonder te stressen of je geen stappen gemist hebt!

Je weet welke financiële kansen er met NFT’s voor je liggen.

Dat nu hét moment is om in te stappen.

En je blijft dat stemmetje in je hoofd horen “Ik zou dat ook wel willen…”.

Maar nu echt die eerste NFT kopen?

Dat vind je lastig.

 • Omdat je niet weet waar je moeten beginnen.
 • Omdat je twijfelt aan je eigen kunnen. Want het is allemaal zo overwhelming.
 • Omdat je overloopt van enthousiasme, maar af en toe een zetje in de rug (of zeg maar gerust schop onder de kont) nodig hebt.
 • Of omdat je halfslachtig bent begonnen, maar je weet dat er meer in zit.

Lisanne NFT wegwijs

Want je wilt potverdorie nu eindelijk eens die NFT’s kopen.

Je staat hierin niet alleen. We gaan het samen doen!

Dit gaan we doen

3 maanden samen (als in: jij, ik en je mede masterminders) op NFT avontuur.

Om niet alleen alles te leren over NFT’s, maar het ook daadwerkelijk te gaan DOEN.

De diepte in zonder angst en smoesjes.

Ik ga je helpen om vertrouwen te krijgen en de NFTwereld te begrijpen, zodat jij precies weet wat je moet doen om je eerste NFTs te kopen!

Alles wat ik je leer en wat we gaan doen is gebaseerd op mijn 6-W methode om succesvol NFT’s te handelen. Het is de methode die ik ook gebruik in mijn NFT stoomcursus en mijn 1:1 coaching traject en waar mijn (inmiddels 1000) cursisten laaiend enthousiast over zijn want ook zij behalen hier mooie resultaten en winsten mee!

Ik ga al mijn kennis en ervaring met je delen, the good, the bad and the ugly.

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN OVER WERKEN MET MIJ

"Ein-de-lijk snap ik hoe de NFT wereld in elkaar zit en ben ik er klaar voor om mijn eerste NFT te kopen. Lisanne legt alles super rustig en duidelijk uit. Ook is geen enkele vraag te gek. Ze weet overal vanaf, neemt uitgebreid de tijd voor je en helpt je ook om om te gaan met belemmerende overtuigingen. Dikke aanrader dus!"

- Tineke Zwart (Business coach)

"Lisanne neemt je op een heel toegankelijke manier mee in de NFTwereld. Er is voldoende ruimte om al je vragen te stellen. Lisanne geeft je zelfvertrouwen om je eigen aankopen te doen en leert je goed te onderzoeken voordat je een aankoop doet."

- Nancy Kirkels (Veranderkundige)

Wil je een sneak peek hoe de NFT Mastermind er voor jou uit gaat zien?

 • 12 weken lang om de week een digitale groepscoachingssessie van 90 minuten. Waarin ik je stap voor stap mee neem in de wereld van NFT's - ook als je nu nog geen ervaring hebt met NFT's of crypto.
 • We beginnen met een intake, waar ik aan de hand van een online vragenlijst jouw NFT ervaring, doelen en behoeften in kaart breng. Mocht je nog geen digitale portefeuille (Metamask) en OpenSea account hebben, dan ontvang je van mij een korte instructievideo hoe je deze eenvoudig aanmaakt.
 • In de digitale live sessies behandelen we de belangrijkste vragen, struggles en praktische skills en gaan we samen sparren over de beste antwoorden, strategieën en stappen die jij kunt gaan zetten in de praktijk. We kiezen ervoor om de live sessies op verschillende dagen en tijdstippen te doen. Zo krijgt iedereen de kans om live deel te nemen. Kan je een keertje niet? Geen probleem, je kan alles terugkijken en zelfs vooraf al je vragen insturen. (In de faq kan je alle data vinden).
 • In de zes sessies duiken we steeds verder de diepte in, passend bij jouw tempo en behoeften. Je leert niet alleen van mij, maar ook van je mede deelnemers.

Dit krijg je in de NFTwegwijs Mastermind

 • Twee wekelijkse strategische online groep coachingsessie over een periode van 3 maanden. Waarin je niet alleen leert over NFT's maar het vooral ook zelf gaat doen!
 • Je leert alles wat je moet weten hoe je winstgevend kan investeren in NFT's. Van het vinden van de juiste NFT projecten met de beste winstpotentie tot het verkopen van je NFT's.
 • Je leert wat de goede tools zijn en hoe deze in jouw voordeel te gebruiken.
 • We bespreken jouw grootste struggles en ik help je om deze gelijk te tackelen, zodat jij niet meer vastzit en weet wat jouw volgende stap is om eindelijk die NFT(’s) te kopen
 • Support in een exclusief besloten Discord kanaal. Om elkaar op de hoogte te houden, voor aanmoedigingen tussendoor, het vieren van successen en als stok achter de deur.
 • 24/7 mogelijkheid voor het stellen van al je vragen. Zit je ergens mee of kom je ergens niet uit? Vraag om feedback. Dan kan je snel weer verder. Ik en het team van NFTwegwijzers staan voor je klaar!

BONUS, baby!

Naast 12 weken exclusieve support van mij voor al je NFT vragen en tweewekelijkse online groepcoachingsessie met de NFT mastermind (t.w.v. €1221,-) krijg je ook nog:

 • 12 weken gratis toegang tot de NFT community, waar je andere NFT enthousiastelingen kan ontmoeten, ervaringen uitwisselen en NFT projecten delen(t.w.v. 113,85)
 • Mijn NFT Profit & Loss tool om goed overzicht te houden van al je aankopen en winsten (t.w.v. €139,-)
 • Mijn NFT signature checklist. Een checklist van 30+ indicatoren die je naast een NFT project kan leggen en direct kan afvinken (t.w.v. €237,-)
 • Toegang tot alle NFT deep dives. In de NFT deepdives (masterclasses van 75+ minuten) worden relevante NFT thema's besproken en NFTexperts geïnterviewd. (€147,-)
 • Quick guide: Eerste hulp bij scams. Een stappenplan waarin ik je precies uitleg wat je moet doen als je gescamd bent (€47,-).

Ontvang tijdelijk de NFT stoomcursus

t.w.v €447 GRATIS bij de NFT Mastermind.

NU voor

€647 incl. BTW

of 3 termijnen van €225 incl. BTW

€511 excl. BTW / 3 termijnen van €118 excl. BTW

Yes! I'm in. 

Is de NFT mastermind geschikt voor jou?

 • ja, als je nog een NFT newbie bent die klaar is om de mouwen op te stropen en graag een shortcut wilt om de beste NFT’s te leren kopen en verkopen voor winst
 • ja, als je nieuwsgierig bent naar NFT’s, maar je overwhelmed of gefrustreerd voelt door alle informatie en de échte insider tips wilt weten van iemand die al tientallen NFT’s gekocht en verkocht heeft - met succes
 • ja, als je al een en ander over NFT’s weet - misschien heb je zelfs mijn cursus al gedaan of geëxperimenteerd met het kopen van een NFT - maar je wilt tips, tricks en ondersteuning (ahem, een schop onder je kont) om tot een volgend niveau te komen

X nee, als je denkt dat NFT’s geen toekomst hebben en dat het nu geen goed moment is om te beginnen.

Veelgestelde vragen

Ik weet nog niets van NFT’s. Is de NFT Mastermind dan wel iets voor mij?

Je bent van harte welkom! De NFT Mastermind is perfect voor de total newbie en ook voor degenen die al wel iets met NFTs hebben gedaan maar vastlopen of ooit zijn begonnen maar door de overwhelm zijn afgehaakt.

Ik heb de NFT stoomcursus al een paar maanden geleden aangeschaft maar ik kan wel wat hulp gebruiken. Is de mastermind voor mij geschikt?

 Juist! De masermind is perfect voor jou! Je staat er niet alleen voor! Ik ga je helpen om vertrouwen te krijgen en de NFTwereld te begrijpen. Zodat jij die eerste NFT's eindelijk eens kan gaan kopen.

Ik weet wel iets van NFT’s, maar ervaar nog een drempel om echt NFT's te kopen. Heb ik dan iets aan de NFT Mastermind?

 Goed dat je het vraagt! Uit ervaring weet ik dat dit heel normaal is. Mocht je twijfelen plan dan even een gratis NFTcall in, dan kijken we samen even wat bij je past.

Hoeveel tijd kost de Mastermind mij?

 De mastermind sessies zelf duren 90 minuten. Maar om het beste uit jouw NFT avontuur te halen ga ik ook elke week huiswerkopdrachten mee geven. Deze kan je met elkaar in de besloten Discord doen, maar ook gewoon alleen. Een huiswerk opdracht kan bijvoorbeeld zijn: bekijk van project XX het team op basis van de NFT checklist. Maar dit traject moet vooral niet voelen als een verplicht pakket boekhouden, dus lukt het een keertje niet geen probleem. Mijn intentie is dat ik jou vooral op een leuke manier alles leer wat je moet weten om te investeren in NFT's. Ik zou je willen adviseren om nog minimaal 1 uurtje per week er aan te besteden.

Ik ben een ervaren NFT trader en wil mijn trading skills naar een next level brengen. Is NFT Mastermind daarvoor geschikt?

Ik ben het liefste transparant - dus ben jij al een ervaren trader, dan is NFT mastermind niet de plek voor jou. Neem even contact met me op en dan kijken we of ik je op een andere manier kan helpen. Ik heb ook losse 1 op 1 NFT coachingsessies, dat lijkt me meer iets voor jou.

Hoelang duurt de NFT Mastermind.

Het totale traject duurt 3 maanden. Ik wil echt dat je een goede basis hebt en vlieguren samen met mij gaat maken. Dus we nemen er echt even de tijd voor.

Op welke dagen vinden de Mastermind sessies plaats?

De kick-off meeting is donderdag 6 april om 20.00 uur, de daaropvolgende sessies zijn op: vrijdag 21 april van 9.30-11.00 uur, dinsdag 9 mei van 20.00 -21.30 uur, woensdag 24 mei van 9.30- 11.00 uur, donderdag 8 juni van 20.00-21.30 uur en maandag 19 juni van 9.30-11.00 uur.

Ik kan er een keertje niet bij zijn? Wat nu?

Geen probleem, je kan de replay altijd terug kijken.

Ik heb geen crypto, is dat erg?

Nee hoor dat maakt niet uit. Je moet wel met crypto je NFT kopen, al kan het tegenwoordig zelfs al met je creditcard. Ik help je met het aanmaken van een digitale portefeuille en leg je uit hoe je hier geld op kan storten. Ik heb hier ook allemaal video's over.

Wat kost een NFT?

NFT’s zijn er in uiteenlopende prijsklasse. Variërend van een paar tientjes tot miljoenen euro’s. De goedkoopste NFT’s die ik koop zijn rond de €100 (dit is ook afhankelijk van de ETH koers). Voor de meeste NFT’s betaal ik €250-€500. 

Hoeveel heb ik nodig om om te starten met NFT’s?
Tijdens de mastermind bespreken we de verschillende strategieën en welk budget je hierbij nodig hebt. Je kan namelijk al NFT's kopen voor nog geen €50, maar ook voor €150.000. Er is zelfs een strategie waar je je alleen maar richt op gratis NFT's of voor max een paar tientjes. En ook hier kan je winsten mee maken. Zelf hou ik een startkapitaal aan van rond de 0.3 ETH aan, dat is ongeveer €300-€500 afhankelijk van de ETH koers. Daarmee kom je al een heel eind. Zo kan je meerdere NFT's kopen van verschillende projecten. (Want: wed niet op één paard). 

LET OP:  koop geen NFT’s met geld dat je NIET kunt missen!

  

Ik ben totaal niet technisch en weet niets van crypto of kunst, is dit dan wel wat voor mij?

Same here! Maakt dus niet uit. Het gaat erom dat je die digitale kunst eruit weet te pikken die de meeste winstpotentie heeft. Daar kan de 6-W methode je bij helpen. In de 1-op-1 leer ik je alle skills die jij hiervoor nodig hebt.

 

Ik ben geen onderzoeker, lukt het mij dan ook om de juiste NFT’s te kopen?

Je hoeft geen onderzoeker te zijn.  Ik heb namelijk al het voorwerk al voor je gedaan en vertel je precies waar je op moet letten in de wereld van de NFT's.  Jij hoeft alleen maar de 6-W methode te gebruiken en de indicatoren na te lopen die hierin worden vermeld. Je kan de checklist ook uit printen en invullen als je een NFT project bekijkt. Wel zo makkelijk toch?

Op YouTube vind ik videos waarin uitgelegd wordt hoe je een NFT koopt,

kan ik die niet gewoon kijken?

Zeker! Gewoon doen! Al zal je snel merken dat de video’s niet volledig zijn en niet echt de diepte in gaan. En dat maakt nu net het verschil tussen het spotten van een ‘mwah’ NFT project en een ‘winner’. Je kan uren en uren doorbrengen op youtube, op internet zoeken naar tips en trucs, maar het zal je veel tijd kosten. Met NFT ELITE leer je alles wat NIET op YouTube staat. 

Als ik het nou nog even wat meer zelf probeer, kan ik dit dan ook niet gewoon zelf?

Dat kan. Maar als je het zelf had gekund, had je het dan niet al lang gedaan? Als ik terug kijk op hoeveel hoofdpijn, uren worstelen en uiteindelijk ook leergeld het mij kostte omdat ik op het moment van starten nog een online cursus mistte en daarom koos voor "zelluf doen"... Dan was dat eerlijk gezegd zonde van mijn tijd. Ik kan jou alle hacks kan geven zodat je kan profiteren van mijn methode die mij al tienduizenden euro's aan winst heeft gebracht.

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?

I get it. Investeren is altijd spannend. Zeker als je nu nog niet precies weet wat het je oplevert. Maar ik geloof ook dat je je investering al terug kan verdienen als je mijn tips gebruikt die ik deel tijdens onze sessies en die binnen de community worden gedeeld.

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?

Neem dan even contact met mij op. Dit kan het makkelijkst via info@nftwegwijs.nl.

Ik probeer je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

LET OP:

De NFT wereld is een snelle wereld. De ene dag kan een NFT x10 gaan om een week later tot een dieptepunt te zijn gezakt. Er zijn geen garanties. Ik beloof je geen gouden bergen, ik heb (helaas) ook geen glazen bol.

Het is mogelijk dat je al jouw geld kwijtraakt. Koop dan ook nooit NFT’s die je niet kunt veroorloven te verliezen. 

De risico’s van het kopen, houden of verkopen van NFTs zijn volledig voor jouw rekening.

NFTwegwijs is geen financieel adviseur en geeft geen beleggingsadvies.

Lees voor de volledigheid ook nog even de

DISCLAIMER