Retourbeleid van NFTWegwijs 

   

Wettelijk herroepingsrecht (uitsluiting)

Wanneer je iets koopt bij NFTWegwijs, aanvaard je dat je geen herroepingsrecht hebt. De NFT Stoomcursus betreft namelijk een levering van digitale inhoud en in artikel 6:230p, lid g Burgerlijk Wetboek staat het volgende: 

 

“de levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd, voor zover de nakoming is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de consument en de consument heeft verklaard dat hij daarmee afstand doet van zijn recht van ontbinding.” 

 
Nadat je toegang hebt gekregen tot de NFT Stoomcursus kan je dus geen gebruik meer maken van de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Voordat je, via de website (
www.nftwegwijs.nl/nftstoomcursus), de NFT Stoomcursus bestelt, doe je immers uitdrukkelijk afstand van jouw recht op ontbinding van de overeenkomst.  


14 dagen, niet goed geld terug garantie


Ben je niet tevreden met jouw aankoop van de NFT Stoomcursus? Dan ontvang je jouw aankoopbedrag terug. Hiervoor gelden wel de volgende voorwaarden:

  • Laat binnen 14 dagen na aankoop, via e-mail (info@nftwegwijs.nl), weten dat je gebruik wilt maken van de 14 dagen niet goed, geld terug-garantie. 
  • Je hebt niet meer dan 25% van de cursus gevolgd.