Retourbeleid van NFTWegwijs 

 

Wanneer je iets koopt bij NFTWegwijs, aanvaard je dat je geen herroepingsrecht hebt. De NFT Stoomcursus betreft namelijk een levering van digitale inhoud en in artikel 6:230p, lid g Burgerlijk Wetboek staat het volgende: 

 

“de levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd, voor zover de nakoming is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de consument en de consument heeft verklaard dat hij daarmee afstand doet van zijn recht van ontbinding.” 

 
Nadat je toegang hebt gekregen tot de NFT Stoomcursus kan je dus geen gebruik meer maken van de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Voordat je, via de website (www.nftwegwijs.nl/nftstoomcursus), de NFT Stoomcursus bestelt, doe je immers uitdrukkelijk afstand van jouw recht op ontbinding van de overeenkomst.  
 
Concluderend: in het geval van een overeenkomst voor de levering van digitale inhoud (zoals de NFT Stoomcursus) vervalt jouw herroepingsrecht op het moment dat NFTWegwijs je toegang heeft gegeven tot de cursus. Door op “Afrekenen” te klikken stem je in met directe levering en zie je af van jouw herroepingsrecht.